הולטר 12 חיבורים תשובה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

15/09/2019 | 11:10 | מאת: אוהד

ד"ר שלום רב אבקש את עזרתך בפענוח הבדיקה בן 38 עברתי אוטם וצנתור לפני כחודש ,הייתה הרגשה של פעימה מוקדמת ודופק מואץ ,בנוסף הרבה פעמים כאשר אני מודד לחץ דם מופיע סימן של 2 לבבות ע"פ מה שקראתי זה סימן של המכשיר לדופק לא סדיר האם אפשר להסתמך על כך ,תוצאות

לגבי מכשיר מדידת ל"ד . לא כל מכשיר מזהה נכון את הדופק, אבל יכול להיות כן סימם לדופק לא סדיר. לגבי הולטר לא ברורה לי שאלה. צריך לפנותלרופא שהזמין את הבדיקה

15/09/2019 | 16:42 | מאת: אוהד

דר, צירפתי לך במסמכים את התוצאה של הולטר ורציתי שתגיד לי אם תקין נראה לי שלא שמת לב

אני לא רואה. בכל מקרה ההמלצה שלי נשארת- לפנות לרופא

מנהל פורום הפרעות קצב לב