ממצאים בהולטר בפעם השניה לאחר התעלפות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

21/08/2019 | 20:49 | מאת: אם ואחות

שלום,בתי בת 21,עברה בילדות תיקון ASD.לפני חודש התעלפה( לאחר לילה של טיסה ואכילה מועטה).עשינו בירור לבבי ובהולטר נמצא:קצב סינוס 81.נרשמו הפרעות קצב חדריות בודדות-5 על חדריות בודדות 5. נרשמו הפרעות הולכה MOBITZ1מספר אירועים,RRפחות מ2 שניות. מה זה אומר והטם יש מקום לדאגה/פעולה עלשהי/בדיקה נוספת? המטופלת מרגישה בטוב באופן כללי. תודה על תשובתך

ממצאים לא ממש מדאיגים, יכולים להיות כאלה שלא דורשים שום התערבות. אבל כל מקרה לגופו וצריכים לדבר עם הרופא בהופנה לבדיקה

מנהל פורום הפרעות קצב לב