דופק מהיר וקשר לגלולות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

17/07/2019 | 22:40 | מאת: יובל

שלום אני בת 21 נוטלת גלולות מסוג מינס כבר בערך שנה. בערך מהחודש הרביעי לנטילת הגלולות אני חשה בהתקפי דופק מהיר במנוחה. האם יש קשר בין הגלולות לבין הדופק המהיר? בדיקת אקג שעשיתי יצאה תקינה. לא מרגישה חולשות או סחרחורות.. רק דופק מהיר שמופיע כמעט באופן יום יומי... רציתי בנוסף לשאול האם ייתכן שזה קשור לחרדה שחוויתי בעבר? על אף שהייתה מקרה חד פעמי?

למיטב ידיעתי אין קשר בין התרופה לעליה בדופק. דרך היחידה לדעת במקרה הסםציםי שלך- לעשות הפסקה בטיפול ולראות האם יש תגובה לזה

מנהל פורום הפרעות קצב לב