פעימות לב מהירות עם סינוס

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

08/07/2019 | 10:08 | מאת: ציקי

שלום רב. בת 64 בעלת עבר של בעיות קצב לב וטיפול באבלציה לפרפור כרגע יש לי דפיקות לב מהירות, כ100-110 א.ק.ג מראה סינוס. מה הטיפול במקרה כזה? האם אפשר לתפקד כך לאורך זמן? האם מצב כזה מהווה התוויה לקוצב לב? תודה

טכיקרדיה סינוסלית דורשת קודם כל בירור לשלילת בעיה מאחרי זה. לא מעט הבעיה כן נשללת ואז נשאלת שאלה האם ובמה לטפל. ברוב במקרים לא דרוש טיפול. במידה וכן- הטיפול מוכר לכל רופא. כן אפשר לתפקד. אין התוויה לקוצב לב חד משמעית.

מנהל פורום הפרעות קצב לב