דופק מואץ ולפעמים אי נוחות בחזה וקושי קל בנשימה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

26/05/2019 | 22:20 | מאת: לוסיאנה

היי, יש לי הרבה פעמים הרגשה של דופק לב מואץ ואי נוחות בחזה. זה קורה לי לעיתים ביום אבל בעיקר מעיר אותי בלילה. לאחרונה זה קורה לי לעיתים רחוקות יותר. עשיתי בדיקות דם שכוללות בלוטת התריס, הולטר 48 שעות, אקו לב, ומכשיר HEART1 במשך חודשיים, ולא נמצאו שום הפרעות קצב. אני כן מרגישה לא נוח ועדיין חוששת כשזה קורה. האם יש סכנה כלשהי?

במידה וכל הבדיקות תקינות, סביר להניח ואין סכנה. אבל ברור לך שאני לא יכול לקבוע את זה על סמך תיאור שלך בלבד. במידה והמצב מתריד - ממליץ לחזור לרופא

מנהל פורום הפרעות קצב לב