דופק גבוה מאוד והפרעות קצב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

22/04/2019 | 13:04 | מאת: ניצה

שלום בתי בת 18 וחיילת טרייה. מזה כשנה סובלת מהפרעות קצב ודופק לב מהיר מאוד. עשתה אקו לב-תקין א.ק.ג. לא נמצא ממצא חוברה למניטור במשך חודש והתגלו אירועי קצב מוגבר מאוד. נאמר לנו כי אין סיבה והלב נראה תקין. כרגע התחילה שירות כמדריכת כושר קרבי. היום חשה סחרחורת והתעלפה פעמיים ונמצא קצב לב מוגבר. אילו בדיקות צריך לעשות? האם צריך להטריד? אם מוטרדת מאוד

במידה ובדיקות היו תקינות סביר להניח המצב הןא לא מסוכן. התעלפות יתכן לא מסוכנת. מבחינת בדיקות הדרושות- יקבע ע"י רופאים

מנהל פורום הפרעות קצב לב