פעימה חזקה התגברות בהריון

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

21/04/2019 | 10:26 | מאת: ירדן

לפני שלושה חודשים עשיתי הולטר, אקג, אקו לב. יצא תקין . כבר שמונה שנים אני מרגישה פעימות נוספות, לפעמים פעימה אחת חזקה בבית החזה, לפעמים בגרון תחושה של דופק לא סדיר . אני סובלת מחרדות וממוקדת בדופק הלב. בהריון אני מרגישה את התופעה בערך פעמיים ביום ובעיקר לאחר אוכל . התופעה התגברה בהריון. האם זה מעיד על בעיה מסוכנת? בהתחשב בכך שלפני שלושה חודשים עברתי בירור מקיף של הלב שיצא תקין. אשמח למידע בנושא.

אם מדובר בפעימות מוקדמות (אני מניח שכן אבל כמובן לא יכול להיות בטוח רק על סמך השאלה שלך)... פעימות מוקדמות ברוב מקרים - לא הפרעת קצב מסוכנת. יתכן ב-8 שנים כבר דיברת עם הרופאים ואני יוצא מהנחה שנמצא מצב לב תקין. בהריון כמות פעימות המוקדמות יכולה לעלות וזה בפני עצמו לא מעיד על בעיה מסוכנת

מנהל פורום הפרעות קצב לב