דופק מהיר עלה ביחס למה שהיה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

31/03/2019 | 00:25 | מאת: משה

שלום רב! אני בן 38. עברתי אבלציה לפני מספר חודש עקב ריבוי APB's. ההפרעות פחתו באופן משמעותי ביותר. מעט מאוד יש כיום. אבל הדופק שלי מאז הוא מהיר יותר עד כדי שמפריע לי ביומיום. הוא עלה מ- 65 ממוצע ל- 85 ממוצע. האם יכול להיות תוצאה של אחת התופעות לוואי של הפעולה עצמה? אם הבדיקות דם שלי בסדר כולן, מה ניתן לעשות (בגדול) אני מבקש. תודה!

לא סביר שזה קשור לפעולה. דופק 85 זה תקין לחלוטין. בכל ספק מציע לפנות לרופא שביצע את האבליה- יתכן יש מקום לבדיקות נוספות

מנהל פורום הפרעות קצב לב