תעוקה כבדות בחזה בצד הפרעת קצב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

14/03/2019 | 11:39 | מאת: דובי

שלום אני בן 29 ומזה כתקופה חש מן תעוקה,כבדות בחזה אציין שזה לא כואב או משהו כה אלא אי נוחות, עשיתי בדיקות דם,תרסיות,צילום חזה,אק"ג הולטר אקו במאמץ בקיצור את מירב הבדיקות כולל מפגש אם קרדיולוג שעבר על כול החומר, ולא נמצא משהו שמעיד מרמז על תקועת חזה או משהו שקשור ללב .. אז מה זה יכול ליהות ? כול הבדיקות תקינות ואני עדיין חש את זה מה זה להערכתך לאור ניסיונך הרב כקרדיולוג ?

מעניין למה אתה שואל אותי ולא שאלת את כל הרופאים שהיו מעורבים בבירור שלך. ממש לא ברור לי. שכחת שבמקום שאתה מתאר יש הרבה מעבר ללב (שרירים, עצבים, עור, עצמות). כל האיברים האלה גם יכולים לכאוב

מנהל פורום הפרעות קצב לב