גירויים מוקדמים שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

12/03/2019 | 19:35 | מאת: עוצם

שלום , מוקדים פרוזדוריים וצומתיים הופכים לרגישים בין היתר כתוצאה משחרור אדרנלין מבלוטות האדרנל ומגירוי סימפתטי מוגבר. שאלתי היא כזו: 1.לכולם יש גירויים סימפטתיים ולכולם משתחרר אדרנלין למה אצל חלק המוקדים הופכים רגישים ואצל חלק לא? 2.יש דרך במקום לקחת כדורים אולי להפחית את הרגישות של אותם מוקדים וככה להגדיל את סף הרגישות שלהם?

שאלה מבולבלת לחלוטין. 1. לא לכולם יש "מוקדים" (אם אנחנו מדברים על אותו דבר) 2. זאת שאלה ממש לא מובנה

מנהל פורום הפרעות קצב לב