בעיה לא מוסרת שאני לא מוצא פתרון

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

27/11/2018 | 21:01 | מאת: דוד

שלוםרב מזה כשנה וחצי אני סובל מכאבים בבטן ודפיקות לב לעיתים מהירות לעיתים חזקות ביחד ולחוד עברתי בירור קרדיולוגי אקג הולטר פעמיים אגרומטריה ואקו הכל יצא תקין בדיקות דם הכל תקין אולראסאונד בטן תקין בדיקת נשיפה תקין אנדרו סקופיה תקין מה יכול לגרום לכאבי בטן ודופק? אני לא נוטל תרופות ולא בחרדה כלל התסמינים באים ביחד והתחילו ביחד ככה שזה לא שני מחלות שונות אני אובד אצות פעם בחודש זה תוקף אותי

קשה מאוד לתת תשובה ברורה במסגרת פורום. רק במסגרת יעוץ מסודר, אחרי בדיקה של כל הבירור שבוצע. כן יכולים להיות הפרעות קצב שגורמות למיחושים בבטן, אך אני לא יכו לדעת האם מדובר בזה.

מנהל פורום הפרעות קצב לב