אנטיביוטיקה והשפעתה על הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

06/09/2018 | 00:46 | מאת: דנה

שלום רב, אני סובלת מsvt ופעימות מוקדמות חדריות בעיקר. האם יש איזו הגבלה מבחינת סוג אנטיביוטיקה שניתן לקחת. קראתי שיש אנטיביוטיקות שעלולות לעורר או להחמיר הפרעות קצב. למשל שילוב עם חומצה קלוולנית. חוששת שאני צריכה לטיפולי שיניים והרופא שיניים שלי כנראה לא ממש מבין בsvt. איזו אנטיביוטיקה הכי בטוחה מבחינת הלב ומאיזה כדאי להימנע? תודה מראש וחג שמח

כל האנטיביוטיקה שדרושה. השפעה של מספר אנטיביוטיקות על התכונות החשמליות בלב לא קשורה להפרעות קצב שלך

מנהל פורום הפרעות קצב לב