שאלה / תופאות לוואי?

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

08/05/2018 | 13:14 | מאת: שי

שלום רב! אני בן 51, עברתי לפני מספר ימים אבלציה לטיפול בהפרעות פרוזדוריות. לעת עתה, זה נראה בסדר. יש לי רק שאלה קטנה כי הקרדיולוג שלי נמצא הרחק מכאן. יש לי כל הימים לאחר הצריבה כאב ראש וגם עייפות יתר. העייפות מתבטאת בזה שאני הולך לישון שעה וחצי או שעתיים אחרי הצהריים (אני בבית בימי מחלה) דבר שבחיים לא עשיתי. ודבר נוסף שיש לי מאז זה כאב ראש. לא כל הזמן, אבל פעמיים ביום לפחות לפרק זמן לא קצר. האם אלה יכולות להיות תופעות לוואי של הפרוצדורה שעברתי?תודה!

קשה לענות בלי מידע נוסף כולל מה המחלות ברקע, מה סיבת הפעולה, מה סוג הפעולה, מהלכה וכו'

מנהל פורום הפרעות קצב לב