צריבה ודופק מהיר לאחריה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

06/05/2018 | 00:14 | מאת: מוטי

שלום רב! עברתי אבלציה לפני יומיים. אני בן 40 בריא בדרך כלל עם פעימות מוקדמות עלייתיות בכמות גדולה מאוד. כרגע הפעימות לא נראות אך הדופק שלי הוא גבוה מאוד ביחס למה שהייתי רגיל. הדופק שלי היה בסביבות ה-65 ולאחר הצריבה הוא כל הזמן על בין 90 ל- 110. מה האפשרויות? תודה!

האפשרויות הן רבות. אני מציע לפנות לרופא שביצע את האבלציה. זה די חשוב במיוחד בתקופה צמודה לפעולה. צריך לקחת בחשון גם כל ההיסטוריה שלך, ממצאים בבדיקה לפני האבלציה, מהלך האבלציה וסוגה.

מנהל פורום הפרעות קצב לב