אבלציה חוזרת לאחר מספר שנים

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

07/10/2017 | 08:13 | מאת: אילן

בעברי שתי אבלציות לפרפור, ואחת לרפרוף. לצערי תופעת הפרפורים לא פסקה. כיום, בגיל 55 אני שוקל לבצע אבלציה נוספת את האבלציות הקודמות (האחרונה לפני כ - 5 שנים) ביצע פרופסור מבית חולים מוביל בארץ, אבל לצערי לא צלח. כיום לא רק שאני מחפש מומחה אחר,אלא גם מחפש מרכז שיש בו ציוד מתקדם במיוחד, שכן די ברור שהבעיה שלי כנראה לא קלה לפתרון. אשמח לשמצוע אם יש הבדלים בין המרכזים בבתי החולים והאם יש מרכז שידוע שיש בו ציוד מתקדם במיחד שמאפשר גישה מתקדמת יותר לבחינת הלב בעת ביצוע האבלציה ואולי איתור הבעיה סוף סוף.

נכון להיום ציוד שמשתמשים בו לאבלציה של פרפור הוא ברמה טובה בכל המרכזים מתעשקים באבלציות מסוג זה. חשוב לי לציין שצריך להיות בטוח שמדובר בבפרפור. אחרי אבלציות מרובות כמו אצלך יש סבירות שמדובר בהפרעות קצב אחרות, לא פרפור.

מנהל פורום הפרעות קצב לב