אקו לב (לא עוברי) בהריון שבוע 33

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

17/09/2017 | 12:30 | מאת: סיגל

ביצעתי אקו לב בעקבות דופק לב מהיר. במהלך הבדיקה הטכנאי שאל אותי לא פעם אם אני מעשנת אמרתי לו שלא המשיך לשאול אם עישנתי בעבר. שאלתי אותו מדוע אמר כי התמונה לא ברורה. ובשורה התחתונה סיכם שסך הכל תקין . בכל זאת, האם השאלות לגבי העישון והתמונה הלא ברורה עלול להדאיג אותי לגבי התשובה?

א. השאלה לא בפורופ הנכון. זה פורום של הפרעות קצב. ב. אני מצטער על כך ששאלות הטכנאי הכניסו אותך לדאגות. אין לי שום מידע והבנה למה שאלו אותך שאלות האלה. לא ברור לי מה זה "תמונה לא ברורה". הדבר היחיד שעולה לי שמבנה הגוף שוני בין בן אדם לבן אדם ויש מקרים שאקו לא יוצא טוב- לא בגלל בעיה בלב, מסיבות טכניות (לא ראוים טוב את התמונה). אחד הדברים המשפיעים על איכות התמונה זה אוורור הריאות. אולי זאת היתה סיבה לשאלה. וזה חלא אומר שיש לך בעיה בלב או ריאות או בכל איבר אחר.. אני מציע לחכות לתשובה רשמית של הבדיקה ולשאול את הרופא שלך

מנהל פורום הפרעות קצב לב