הפרעות קצב לב.הולטר של 72 שעות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

04/06/2017 | 12:24 | מאת: דינה

שלום רב! אני בת 54,סובלת מיתר לחץ דם,מטופלת באמפלו 5 מ"ג וקרדילוק 1.25 מ"ג.בשבוע שעבר עברתי הולטר לב במשך שלושה ימים .אשמח להבהרת התוצאות.אני סובלת מהתקפי דפיקות לב,קוצר נשימה בזמן ההתקף. ביום הראשון:קצב בסיסי:סינוס.הממוצע 65.מינימום-51.מקסימום 88.arb בודד,קטע nsat כשלוש פעמים במהירות כ120 לדקה. ביום שני:סינוס 55-90,ממוצע 70 לדקה,apb בודד. ביום שלישי:סינוס 52-84,ממוצע 66,vpb בודד וצמדvpbs ממוקד אחד,2 apbs. אשמח לדעת את משמעות הפרעות הקצב הללו.האם דורשות טיפול תרופתי/התערבות ניתוחית. תודה רבה. בברכה, דינה

קשה לתת תשובה מלאה. הכל תלוי במצבך, בעיות רקע והכי חשוב, למה בוצעה הבדיקה. סה"כ ממצאים בבדיקה לא משמעותיים. לגבי טיפול- יש לדון עם הרופאים. כפי שזה נראה לא דרוש טיפול, אך שוב- מאוד ממליץ לדון על זה עם הרופאים

מנהל פורום הפרעות קצב לב