תשובת הולטר / אק"ג 24 שעות שעשיתי בעקבות הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

23/04/2017 | 17:16 | מאת: עדי

קיבלתי היום תשובת בדיקת הולטר שעשיתי לפני שבוע להלן התשובה : הקצב הבסיסי: מהירות מינימלית: 54 מהירות מקסימאילית: 108 מהירות ממוצעת: 74 הפרעות קצב חדריות VPC’S: הפרעות קצב על חדריות APC‘S: הפרעות הולכה: פעילות קוצב: שינויים משמעותיים בקטע st: תלונות הנבדק: הממצאים בהתאם לתלונות: הערות/סיכום: רישום הולטר אק''ג 23 שעות: קצב סינוס בסיסי פעימות APB מרובות כולל בצורה של COUPLET, TRIPLET, קטעים חוזרים של אריטמיה ( 4-5 פעימות בלבד) - יתכן, טכיקרדיה אטריאלית. לא מדובר בפרפור התקפי. פעימות VPB - מס' לא גדול ללא פאוזות הערות:

ראיתי את התשובה? מה בדיוק השאלה? אני אמור לפענח הולטר כאן בפורום? או שאלה היא אחרת?

מנהל פורום הפרעות קצב לב