לחץ דם גבוה בן 17 כל הבדיקות יצאו תקינות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

07/04/2017 | 10:15 | מאת: דור

שלום.ילי לחץ.דם גבוה כבר כמה חודשים . עשינו את כל הבדיקות הכל יצא תקין. ולא נתמו לי תרופה כי אני עוד צעיר. ישלי משקל תקין לא צורך משקאות חריפים לא מלח לא סיגריות . היה לי תקופה לפני זה של החצי שנה בלי ספורט .יכול להיות שזוהי הסיבה ? ואם אני יתחיל לעשות הליכות קבוע יש סיכוי שהלחץ דם שלי יטופל לחלוטין ?

השאלה בפורום הלא נכון!!! בגדול - לא ניתן לענות על שאלתך באופו מקצועי בלי לדעת פרטים: מה זה אומר "לחץ דם גבוה": מה המספרים? בכמה מדידות? איך נמדד? מזה זה אומר "כל הבדיקות תקינות": איזה בדיקות? מה הערכים? אני מציע לפנות לרופא המשפחה ובמידת הצורך למומחים ביל"ד (בד"כ נפרולוגים)

מנהל פורום הפרעות קצב לב