מה ההבדל בין אקו במאמץ למיפוי לב?

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

23/12/2016 | 10:42 | מאת: מנחם

שלום מה ההבדלים בין הבדיקות הללו? באיזה מקרים שולחים לאקו במאמץ ובאיזה למיפוי לב? יש יתרון כלשהו למיפוי לב? כי אם לא, מדוע לבצע בדיקה שכרוכה בקרינה כאשר אקו במאמץ נטול קרינה לחלוטין? תוצאות תקינות של הבדיקות הללו, שוללות מחלה כלילית? תודה

אני שוב מדגיש שהפורום מיעד לשאלות בתחום הפרעות קצב. יש חיסרונות ויתרונות לכל אחת מבהדיקות שהוזכרו. כל מקרה לגופו. בכל מקרה ומקרה רופא בוחר מה הבדיקה המועדפת בכל מקרה ספציפי

מנהל פורום הפרעות קצב לב