כאבים בחזה מספר חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

27/03/2016 | 21:37 | מאת: יאיר

בחצי שנה האחרונה אני סובל מכאבים בחזה ולעיתים גם כאבי בראש. ביצעתי אקו לב במאמץ א.ק.ג תקינים. CT חזה - תקין. בדיקות דם תקינות לחלוטין. אני כבר מיואש, הכאבים אינם חולפים ומציקים לי על בסיס יום יומי. אופי הכאב משתנה, לעיתים יכול להיות לחצים, דקירות, כאב ואך קושי בנשימה. רופא המשפחה טוען שמודבר אולי בהתקף חרדה, אולם לא נראה לי שזה המצב( ניסיתי גם לקחת כדור ולא עזר) ניסיתי גם לקחת אמפרדוקס אולם המצב לא משתנה... אשמח להתייעצות

שלום רב יאיר, לא ציינת בן כמה אתה (פקטור משמעותי) אולם אני משער שאתה בחור צעיר. כאב בחזה הינו אחד התסמינים הנפוצים ביותר ומהווה סיבת הפניה השניה לפניות למיון. אני רואה שעברת בירור טוב-ללא ממצא ברור. האם למעט כאבי ראש יש לך כאבים נוספים? האם כאבים במפרקים/גפיים או מקומות אחרים? אני ממליץ על מפגש עם קרדיולוג- אם לא תמצא מזור שם אני ממליץ על מפגש עם ראומטולוג בשאלה של מקור אחר ולא לבבי לכאב. אנא עדכן אותי בהשתלשלות הבדיקות ואשמח להמשיך לייעץ

28/03/2016 | 11:36 | מאת: יאיר

שלום וברכה אני בן 29 ברקע השמנה. פניתי למיון בזמנו אולם גם שם לא נמצא דבר (בדיקות דם תקינות, אקג תקיו ורנטגן תקין) לגבי קרדויולוג, ביצעתי אקו לב במאמץ שיצא תקין וביקרתי ללא במוקד רפואי שם היה קרדויולוג והוא בדק אותו והעריך (לפני ביצוע האקו לב) שלא מדובר בלב. כאבי כתפיים מידי פעם וקוצר נשימה. האם יכול להיות שמדובר בעיה גסטרולוגית? תודה מראש

מנהל פורום רפואה פנימית