בדיקות כשמרגישים עייפות כחצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

20/04/2016 | 21:16 | מאת: עדי

שלום קיבלתי בדיקות bilirubin שהיו גבוהות מהטווח,אני מרגישה עייפות במהלך היום.אני רוצה לדעת איזה בדיקות צריך לבצע?

אני מתנצל על התשובה המאוחרת אני בחו"ל עייפות היא תלונה מאוד כללית ויש צורך בשאלות מכוונות בכדי לשעת לאיזה כיוון ללכת הבדיקות המומלצות הן: המוגלובין, ברזל,אשלגן מגנזיום אבץ ומינרלים אחרים, תפקודי כבד, תפקודי בלוטת תריס, תפקודי כלייה אלו הבדיקות הראשונות-אח"כ מומלץ אקו לב ועוד סט של בדיקות מעמיקות יותר בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית