התייבשות....................

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

15/12/2020 | 11:54 | מאת: ניר

שלום דר אני בן 35 סובל מעודף משקל 25 קג יותר ממשקל תקין,יש לי בעיה כשאני נרדם סביבה 23:00 וכשאני.מתעורר בבוקר 6בבוקר מרגיש תמיד מיובש אפילו יש סחרחורות שפתיים יבשות וצמא ואני שותה כ 2 בקבוקי מים גדולים בבוקר כשאני מרגיש מיובש זה קורה לפעמים בדרגות חומרה גבוהות ולפעמים קלות וגם תמיד שאני מתעורר באמצע הלילה מרגיש מיובש ושותה,ערכי סוכר בדם תקינים ,מה זה יכול להיות תודה

שלום רב, והיה ובדיקות הסוכר שלך תקינות אני מציע בדיקת תפקודי תריס אם הכל תקין, אזי תקפיד על שתייה מרובה יותר ותנסה להוריד במשקל ולשנות אורחות חיים-זה אמור לשפר את הבעיה בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית