גסטרוסקופייה ופענוח ביופסייה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

03/08/2020 | 20:58 | מאת: ניר

שלום דוקטור, ביצעתי את הבדיקה שבכותרת ובמהלכה נלקחה ביופסיה מלשוניות מעבר וושט קיבה. להלן תוצאת הביופסיה: Squamocolumnar mucosa showing chronic inflammation with foveolar hyperplasia. no goblet cells are seen אשמח להבין במה מדובר. בגסטקו לפני שנה נמצא בארט ללא דיספצליה. הפעם רני מבין שאין?האם יש בארט? צריך לקחת משהו לדלקת?לוקח אומפרדקס פעמיים ביום כל פעם 10 מג תודה לייעוצך

אנא הראה את התשובה לרופא ששלח אותך לבדיקה הוא יסביר לך בשמחה

04/08/2020 | 14:29 | מאת: ניר

איך לא חשבתי על זה

04/08/2020 | 14:57 | מאת: ניר

מתנצל על התגובה האמוציונאלית צינית שלי, אך ציפיתי לפרשנות לפני התור לרופא שלי בעוד כחודש. תודה בכל אופן

שאלת שאלה מאוד מורכבת שאין לה תשובת ספר רק ע"פ הביופסיה-זאת לא שאלת אינטרנט כמו יש לי נזלת מה לעשות ולכן קבלת את התשובה הזאת. אני לא יכול לקחת על אחריותי ולענות תשובות מורכבות כאן בפורום-זה תפקידו של הרופא המטפל ששלח אותך. בנוסף תמיד יש לך אופציה לבדוק עצמאית באנטרנט את הפירוש ולהסיק משקנות לבד בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית