ירידה חדה בתיאבון כמה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

20/04/2020 | 18:19 | מאת: בנימין

שלום אני בן 45 גובה 172 משקל 80 קג . ואני שם לב שכבר מספר חודשים התיאבון שלי די השתנה וממצב של תיאבון רב לחוסר תיאבון וזה נעשה בולט ב 3 חודשיים האחרונים אין לי שום תסמינים אחרים . אבל חוסר התיאבון ממש שאני מסוגל רק לאכול אם אכריח את עצמי בצהריים וזהו. אני מרגיש יובש בפה לעיתים ולשון עם טעם מוזר כל הזמן לבנה. אני לוקח ויטמין סי כבר מספר שבועות ולאחרונה גם מספר ימים ויטמין די. שמתי לב שאם אני אוכל בערב לאחר שאכלתי צהריים אני מרגיש צורך להקיא.

שלום רב, טוב ששמת לב, זה דורש בירור יש מספר בדיקות שצריך לעשות-אני ממליץ שתפנה לרופא המשפחה שלך הוא כבר יכוון

מנהל פורום רפואה פנימית