שאלה אשמח למענה באופן כללי למרות מורכבות

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

14/02/2020 | 13:26 | מאת: מאור

שלום רב שמי מאור בן 20 סובל מיתר לחץ דם ומפרפור פזדורים, גאוט עם אטריטיס בכל מפרקים גדולים וקטנים גם כן ספונדליטיס ושלושה TIA. מטופל תרופתית להכל כראוי.לאחר המון זמן של ענות נמוכה לתרופות לקחתי אחריות ושבתי להקפיד גם לאחר התגובתך הקודמת. אז תודה. לאחרונה חלה בירור להמוטריה ואבנים.עלה חשד מן בבירור אורלוגי שעברתי הדמייתי ומעבדתי שישנו גידול שחוסם בשופכן. נותחתי ואכן התגלה החסימה אך לא היה כל גידול הסתובבתי מספר שבועות עם תומכן שופכני הוציאו לי כעבור זמן מה. המיפוי כליות לצורך ביקורת נצפת שוב חסימה אך מה שברצוני לקבל עליו הבהרה היא על אחוזים של תפקוד :כלייה ימינית 51% וכלייה שמאלית 49%. השאלה האם מדובר בערך שהוא נמוך או מרמז על משהו ? אודה לתשובה באופן כללי למרות השאלה המורכבת.

מצטער, אין לי תשובות על שאלות מורכבות רפואית כאלה שאני יכול לתת באינטרנט. אנא פנה לרופא מטפל

מנהל פורום רפואה פנימית