שלום ד"ר אשמח למענה על השאלות תודה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

27/10/2019 | 07:25 | מאת: הדר

שלום ד"ר, זו שוב אני.. עשיתי ניתוח פילונידלי לפני 10 חודשים והפצע לא נסגר עדיין.. הייתי עם חבישות ושטיפןת יומיומיות וואק (מטופלת במרפאת פצעים) כירורג פלסטיקאי ורופא פצע מקופת חולים התייאשו ושלחו אותי לרמבם בשביל השתלת עור כדי לסגור את הפצע.. כירורג כללי מקופת החולים אמר שעדיף הטריה ותפרים כדי לסגור.. הלכתי לרמבם לייעוץ והם בכלל אמרו לעשות פיסטלוגרפיה וניתוח הרבה יותר גדול ממה שהם חשבו.. כנראה להתחיל הכל מהתחלה.. אני לא יודעת מה להחליט כל רופא חושב אחרת.. אני מתלבטת אם לעשות את הדימות ואז אחליט.. אבל אז קראתי שזה זריקה לתוך הפצע ואני ממש לא יודעת איך אעבור את זה.. כשמכניסים לי גאזה אני מתפתלת מכאבים... אז קל וחומר.. רציתי לקרוא קצת על הבדיקה וכתוב שהבדיקה נעשית בתנוחות שונות.. מה זה אומר תנוחות שונות? יש מצב שיבקשו ממני לשכב על הגב או על הצד כשאני חשופה? למרות מה שעברתי השנה אני עדיין ביישנית.. אני מסוגלת לעבור בדיקה כשאני שוכבת על הבטן וזהו.. איפה אני יכולה לקרוא במדויק על הבדיקה? רוב הזמן אני אהיה בלי בגדים? הבדיקה כואבת ממש? כדאי לעשות אותה? אני מתלבטת.. כי גם אם היא תראה שיש משהו אני לא יודעת אם אני מסוגלת לעבור הכל מההתחלה.. סבלתי ממש ב 10 חודשים האלו..

בסוף זה החלטה אישית שלך :-) אני חושב שעברת כבר כ"כ הרבה וחבל לא להשלים את הכל ולהשאיר את הסיוט מאחוריך המון המון בהצלחה

03/11/2019 | 17:27 | מאת: הדר

שלום ד"ר לא ענית לי על שום שאלה.. אני רוצה לקרוא במדויק על הבדיקה.. איפה אפשר למצוא מידע? באיזה תנוחות שוכבים ומה בדיוק עושים בה? הייתי אצל כמה רופאים כל אחד חושב משהו אחר בקשר להמשך טיפול..

מנהל פורום רפואה פנימית