אשתי סובלת מקור בחורף הזה

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

23/02/2003 | 10:43 | מאת: חיים

שלום אשצי סובלת קשה מהקור בכל חורף ובחורף הזה במיוחד ממה זה נגרם? מה קורה שקר לה כל כך? ממה זה נגרם? ( שתבינו - קר לה גם עם המזגן החם שדולק וגם עם שמיכת פליז וגם עם הפוך והכרית החמה שעליה!!!) מה יש בגוף שעושה לה כל כך קר? חסר לה דם אולי? מה תמליצו קודם מבחינה בריאותית וכללית ואח"כ אשמח להמלצה על המוצרים שלך תודה חיים

24/02/2003 | 16:12 | מאת:

חיים, שלום! אחת הסיבות הנפוצות ביותר לתחושת קור קיצוני כמו זה היא אנמיה ("חוסר דם"). הסיבות לאנמיה רבות. עם זאת, מחסור בויטמינים ומינרלים מסוימים הם מן הסיבות השכיחות ביותר וכוללים מחסור בויטמין B12, חומצה פולית וברזל. גשו לרופא המטפל לביצוע בדיקות דם ולקבלת המלצות על התוספים הנחוצים. בנוסף, אפשר להמליץ לאשתך להרבות בשתיה חמה, תוך שימת דגש על צמחים כמו קינמון, הל וזנגוויל. תודה.

26/02/2003 | 16:42 | מאת: הדסה ביימל- מנהלת הפורום

חיים היקר פשוט תחמם אותה בשביל זה לא צריך עצות אני לא קליקה און תודה