גורמים לעקמת

דיון מתוך פורום  עקמת

01/02/2016 | 08:37 | מאת: מיכל

שלום שמי מיכל ויש לי בת שגילה 10. היא לא שומרת על יציבה טובה. היא יושבת כפופה על הכיסא שמכינה שעורי ביית וסוחבת תיק כבד לבית הספר.האם זה יכול לגרום לעקמת ?

שלום מיכל. עקמת אינה נגרמת בגלל יציבה לא טובה. הדבר קשור ללקות בתפיסה המרחבית של המוח ובא לידי ביטוי בעמוד השדרה– בדרך כלל בא לידי ביטוי בזמן גדילה מהירה, יציבה לא טובה יכולה לגרום לשינויים ביציבה כגון: כתפיים מעוגלות, ראש נטוי קדימה ולכאבים באזור צוואר ושכמות. אפשר לטפל בבעיות אלו בעזרת פעילות גופנית נכונה ומודעות של הבת שלך ליציבה נכונה.

מנהל פורום עקמת