בקשר לעקמת בחזה.....

דיון מתוך פורום  עקמת

15/04/2016 | 20:04 | מאת: יניב

אני בן 21 יש לי עקמת כבר שנים. עמוד שדרה לא ישר עקמת בחזה ובליטה בבטן. האם בגיל הזה יש טיפול לישור העקמת? מידי פעם כואב לי הגב ולפעמים שאני עושה ספורט מרגיש בחזה שמאל ערבולים,נוזלים או שרירים קופצים(צילוים יצא תקין)עקב אזור רגיש בגלל העקמת כנראה. השרירים שלי תפוסים. מה כדאי? פיזיותרפיה כמו יקום אורטוםפי או שיאצו וטכניקת אלכסנדר?

שלום יניב. אפשר לטפל בעקמת גם בגילך. אפשר לפנות אלי טלפונית 0506333061 ולהתייעץ. חג שמח

מנהל פורום עקמת