עקמת וספורטוכאבי כתף

דיון מתוך פורום  עקמת

04/10/2018 | 18:21 | מאת: ענת

אני סובלת מכאבי גב .צווארוכתף שמאל.שאני מתקשה לכופף מאחור אני מבקשת פיענוח ממצאים: צוואר- מגבלה בתנועות עמ"ש צווארי עם הקרנה לזרוע שמאל,שינויים ספונדילוארטרוטיים ודיסקוגניים c5-c6/ כתף- כאבים בm.deltoid' רגישות במישוש בהיבט לטרלי וקידמי של כתף, sign impingement-חיובי,liff of-מגיעה עדs1. גב-כאבים עם הקרנה לרגלים ללא סימני חוסר נוירוסקולרי,כוח גס תקין,אין רפלקסים פתולוגים,סימן לסג חיובי דו צדדי,טווח תנועות בפרקים שמור,עמ"ש מותני-שינויים ספונדילוארטרוטיים ודיסקוגנים L2-L.3 בנוסף לכך יש לי עקמת מה סוג ספורט בהתאם מצבי רפואי? שמעתי על שיטת קרניוסקראל האם זה יכול להתאים לי?אשמח לקבל תשובות ,תודה

שלום ענת. לגבי המלצות ספציפיות לגבי טיפול וספורט שמתאים לך הייתי ממליץ לפנות למטפלים מוסמכים : כירופרקטורים , פיזיותרםיסטים ואחרים, שיבדקו אותך באופן יסודי ועל סמך היסטוריה ובדיקה יתנו את ההמלצות המתאימות. בהצלחה

מנהל פורום עקמת