ניתוח עקמת - האם אפשר לעשות מתח?

דיון מתוך פורום  עקמת

07/02/2018 | 16:37 | מאת: עידו

שלום, שמי יואב,בן 26, עברתי ניתוח לתיקון עקמת בשנת 2006. כעת אני מעוניין לשמור על כושר גופני, למרות המגבלות. מלבד הניתוח לתיקון עקמת - שיש לי קיבוע בגב וכל הנגזרת מניתוח זה, אני בריא. האם התרגיל "מתח" - שעובד בעיקר על הגב - יכול לסכן את הקיבוע ואת הגב באופן כללי? האם לא מומלץ לבצע תרגיל זה? מצורף תמונה של כיצד מתבצע תרגיל המתח. תודה.

שלום יואב. לא קבלתי את התמונה. בבקשה שלח שוב. אתה יכול לשלוח אלי לנייד 0506333061. תודה

07/02/2018 | 17:11 | מאת: יואב

מצרף קישור: http://images.one.co.il/images/one/450_250/gg1239028.jpg תודה.

07/02/2018 | 17:15 | מאת: יואב

שלום, העדפתי בהתחלה לכתוב עידו (שם בדוי) ואחר כך יואב. יואב זה שמי האמיתי.

שלום עידו. התרגיל הזה עובד על שרירי הכתפיים והידיים לכן אם אין איזו מגבלה כתוצאה מהניתוח , אפשר לעשות מתח. אם מופיעים כאבים בגב או באזור החוליות יש להתייעץ אם מומלץ להמשיך עם התרגיל. דר. שוורץ

מנהל פורום עקמת