בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

18/09/2016 | 20:37 | מאת: דני

אני נמצא תקופה של שנתיים עם דכאון חרדה מתח הפרעות שינה נדודי שינה. נשירת שיער. עשיתי בדיקות דם ואלו התוצאות : anti tpo abs 0.4 הטווח 0-9. free t4 10.73 הטווח 7-17. Tsh 0.79 הטווח 0.34-5.6 שאלתי האם יש קשר בין התוצאות למצבי והאם יש דרך לפתור את מסכת העינויים בה הנני נמצא. תודה.

שלום דני בדיקת הדם של תפקודי התריס תקינה , ממליצה לבדוק גם הורמונים אחרים כמו קורטיזול , טסטוסטרון , ועוד , וכן כדאי לטפל במצב החרדה . בלי קשר לבדיקות הורמונליות . יום נעים

מנהל פורום בלוטת התריס