בלוטת התריס תת תפקוד

דיון מתוך פורום  בלוטת התריס

15/06/2016 | 13:15 | מאת: מירה

עד היום הייתי בטוחה שלא משנה איך אני יקח את היוטירוקס זה יספג כמו שצריך הייתי לוקחת אותו בדרך כלל בבוקר על קיבה ריקה ולא מחכה ומיד שותה נס קפה לאחרונה גיליתי דרך האינטרנט שזה לא הדרך הנכונה וחייבים לחכות חצי שעה אחריי שמכניסים משהו לפה אפילו קפה אז התחלתי לעשות את זה ולחכות חצי שעה ועכשיו מה שקרה שיש לי כל מיני תופעות שלא היו לי כמו כאב ראש חולשה עייפות האם גרמתי נזק ששיניתי את הרגלי וחיכיתי חצי שעה ואז שתיתי קפה ? למה בעצם הגוף מגיב ככה והאם זה מסוכן מודה לך על התשובות

שלום מירה לקיחת אלטרוקסין נכונה היא לפני האוכל , לאחר האוכל הספיגה יכולה להשתנות , לא נגרם כל נזק ואין קשר לכאבי ראש . יש לבדוק תפקודי תריס ולראות אם את מאוזנת , הלקיחה יכולה לשנות ספיגה ולכן איזון , על כן בדיקת דם עדכנית היא שקובעת . יום נעים

מנהל פורום בלוטת התריס