ממוגרפיה ונוזל בלחיצה בחזה

דיון מתוך פורום  יותרת המוח ויותרת הכליה

29/08/2020 | 07:18 | מאת: א

שלום דר,בת 49 מזה 3 שנים יש נוזל טיפות שומן קטנות בזמן שאני לוחצת על הםטמה יותר משמאל.לא ייחסתי משמעות ולא דיווחתי.מה שכן לפני 3 שנים הרגשתי כמו משהו מפריע לי בשחי ימין ושרחב יותר.ממוגרםיה ניתנה היתה תקינה גם אולטראסאונד אבל עם רושם לבירדס 1 שמראה חזה שומני.כעת ניתנה לי שוב ממוגרפיה רק שלא עלה בדעתי לומר על הנוזל מקריאה באינטרנט הבנתי שקשור ליותרת המח מאד מודאגת המידע לא ברור מה זה מעיד ?גידול או מה ?מבקבקשת הסבר הבדיקה תאריך לא קרוב.תודה

הכי חשוב ממוגרפיה ובדיקת רופא שד. אם הכל תקין אז בדיקות של הורמונים. בדכ אם יש הפרעה הורמונלית כמו עלייה בפרולקטין הדבר נובע מממצא שפיר שניתן לטפל בו.

01/09/2020 | 14:46 | מאת: א

ומה זה דר שפיר?מה הטיפול?? ועוד דבר בשישי האחרון עשיתי סיטי מח במיון בגלל נפיחות קטנה בפנים חדשה ובגלל שנתייםשל נמל ודקירות קלים ברגל והחמרת כאב גב ברקע שנתיים- ניתן סיטי מח.יצא לי מחיקה יחסית של הסולצי והגירי שיכול להעיד על בצקת עם נתון כזה ר.מיון שחרר הביתה בצעקות בלי הסברים בלי נורולוג מחכה לאמאראי שהייתי צריכה ממילא לעשות בגלל סחרחורת תקופה כמו נופלת.משישי בדאגה ומתח בלתי אפשריים והאםהנוזל מהחזה בלחיצה בלבד שלי קשור לממצא הסיטי?והאם שפיר כמו שאמרת אם באמת מה הטיפול?טיפול פולשני או כדורים??תודה מראש ממתינה לתשובתך ממש בלי כתובת משישי,נורולוגים בקהילה לא קוראים דיסקים.

01/09/2020 | 22:24 | מאת: א

והכי חשוב דר האם בטוח יש ממצא שפיר או לא שפיר בנוגע לטיפות הקטנות מהחזה?ייתכן שזה כלום? דואגת מאד.שחי ימין גם רחבה משמאל ולפעמים תחושה מפריע לי שם משהו אבל אין גוש.נבדק עי כירורג אמר אין כלום בשחי בשד.טרם ממוגרםעה עשיתי רק להבין מה ששאלתי

06/09/2020 | 17:24 | מאת: א

מבקשת דר להבין את תשובתך לאור הנוזל הקטן הטיפות האלו מהחזה בטוח יהיה ממצא שלילי ?שפיר או לא שפיר?או ייתכן כי יצא הכל בסדר.נתנו לי פרולקטין,אלקטרוליטין,מיקרו אלבומיןקראט פרוטראין אלבומין?האם זה מספי חאבחן את זה?והאם יש מצב שלטיפותהאלה אין משמעות או שלא??

12/11/2020 | 21:42 | מאת: א

שלום דר כתבת לי לפני תקופה לבצע בדיקת הורמונים הפרולקטין תקין והתריס גם.האם יש עןד בדיקות הורמונים שעלי לבצע בשביל הנושא הזה של הטיפות שיוצאות מהחזה בלחיצה?זה כמעט הפסיק אחרי שנתיים שזה נמשך.בדיקת רופא שד היתה תקינה .ממוגאפעה ואולטרא עומדת לעשות.אבל האם מספיק ההורמונים שעשיתי או צריך עוד .רופאים שמגיעה אליהם כל כך גרועים שממש אני נלחמת על כל דבר.אבקש ממך לדעת מה צריל עוד לעשות.תודה מודאגת.אני עם טשטוד בראייה גם שאולי קשור צריכה משקפיים.בדיקת שדה ראייה תקין.יש עוד משהו שצריך לבדוק לגבי יותרת המח או רקאמאראי מכוון אלעה יתן תשובות?

מנהל פורום יותרת המוח ויותרת הכליה