קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  אסתמה וקוצר נשימה

25/11/2015 | 13:03 | מאת: Dalit Atkin-Halevy

מאז האובך הכבד שהגיע מסוריה, אני סובלת מקשיים בנשימה, שיעולים, כאבים בריאות, ליחה ירוקה/צהובה, סינוסים כואבים בראש, כאבי אוזניים חזקים ומאחורי האוזניים., לחץ בשיניים שבא מאותה המערכת. קושי רב בנשימה. צילמתי את הריאות, דרכי הנשימה והסינוסים השבוע והכל נקי. עלי לציין שכל אלה מלווים בצרידות עד עכשיו עד כמעט אובדן קול. קיבלתי זינט כעשרה ימים שלא עזרו. נזלת כל הזמו. יובש בפה ובנשימה. אובדן חוש ריח. הוחלפה אנטיביוטיקה ל-Roxithromycin 150ml ששיפרה את המצב מאוד, אך לא לגמרי. גירודים בעיניים ובאף.אני נואשת מאחר וזה נמשך כבר לאורך זמן ללא פתרון. אנא עזרתך . בתודה דלית אתקין-הלוי

שלום דלית, לא ניתן להעריך בבירור אם התסמינים שלך נובעים מזהום או מתאלרגיה (או שילוב של שניהם). גם לא ציינת אם סבלת ממחלות ריאה או נטייה אלרגית בעבר. אני ממליץ לך להוסיף טיפול אנטיהיסטמיני (כמובן לאחר יעוץ עם רופא המטפל), ואם גם זה לא עוזר, לפנות למומחה ריאות להמשך הערכה. רפואה שלמה

מנהל פורום אסתמה וקוצר נשימה