gbs

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

22/12/2015 | 22:52 | מאת: יעלי

שלום אני מחפשת אדם מומחה שיכול לענות לי. לא מצאתי פורום אחר אז פניתי לכאן ומקווה לקבל תשובה עשיתי בדיקת GBS בשבוע 36.יצא שלילי. את הבדיקה עשיתי לבד לפי ההנחיות של הרופא אבל- א. אני מפחדת שלא ביצעתי טוב אולי ולכן זה שלילי ב. במידה וזה אכן שלילי...האם ייתכן שאדבק בחיידק זה במשך השבועות שנותרו? יש לציין שרק אחרי הבדיקה אני מבצעת בעצמי עיסוי פרינאום ואולי זה יכל לגרום להדבקה או משהו... ג. האם אוכל לבקש בבית חולים ( רמב"ם בחיפה) אנטיביוטיקה אפילו ויצא שלילי הבדיקה ליתר ביטחון.(כי איך אדע שלא נדבקתי בזה אחרי הבדיקה...) תודה רבה מראש

זה לא הפורום המתאים. חפשי פורום על ממילות מערב הריון וכו

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר