ריבוי מי שפיר בשליש האחרון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

17/11/2020 | 19:14 | מאת: ריקי אבני

בשבוע 30 אבחנו ריבוי מי שפיר (כיס 85) עשיתי העמסת סוכר 50 + 100 שיצאו תקינות לחלוטין. סקירת מערכות מוקדמת + מאוחרת + פעמיים מכוונת + אקו לב עובר גם כן תקין. בדיקות סקר בתחילת הריון תקינות כך שלא הייתה המלצה לדיקור. עכשיו הרופא טוען שעדיין יתכן מצב לסכרת וממליץ על דיקור (אני כבר בשבוע 33) האם יכול להיות מצב לסכרת למרות שהבדיקות יצאו תקינות? האם יש טעם לבצע דיקור בשלב זה של ההריון?

שלחתי לך תשובה למייל הפרטי. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר