נוזל cvs מועט בסקירת מערכות מאוחרת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

03/05/2020 | 20:20 | מאת: סיון

שבוע 21. בתוצאות סקירת מערכות מאוחרת נאמר שכלל הבדיקה תקינה, אך הרופא כתב הערה: CCנצפה בגודל ומבנה תקין נוזל מועט ב CVS ביקורת עוד חודש יש לציין שבדיקת מי שפיר תקינה וכן גם שאר הבדיקות שנעשו עד שלב זה. הרופא הסביר שבמידה והנוזל לא מספיק אז בהמשך ההריון ישלח לבדיקת MRI. האם תוכל לתת את דעתך בנושא כמה חמור או לא חמור ממצא זה? בנוסף תוכל לפרט מהן ההשלכות של ממצא לא תקין כזה? קובץ בדיקה מצורף. תודה מראש.

12/05/2020 | 19:19 | מאת: סיון

האם יש לי סיבה להילחץ? נשארתי באוויר

לא קבלתי שום קובץ בדיקה מצורף ולכן אינני יכול להתייחס

12/05/2020 | 19:30 | מאת: סיון

צירפתי את הקובץ עכשיו שוב וכתוב שצורף בהצלחה. במידה ולא האם תוכל להתייחס לשאלתי בפניה הראשונה, שם ציטטתי במדוייק את ההערה של הרופא. תודה רבה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר