מוחון -סקירה מכוונת למוח העובר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

20/03/2020 | 11:51 | מאת: מור

שבןע 27 +5 הופנתי לבדיקה בגלל היקף ראש קטן סביב אחוזון 5 כל הממצאים בסיקרה מכוונת תקנים רק הערה על המוחון נמצא באחוזון 5 מבנה המוחון תקין צריך לחזור על הבדיקה בעוד 4 שבועות+ יעוץ גנטי היקף הראש שלי מתחת לממוצא מדדו לי בבדיה המכוונת היקף 51.5 מי שפיר לא עשיתי מישהי מכירה בנושא? מה זה אומר ? מה זה אומר אחוזון 5?

אחוזון 5 אומר ש-5 אחוז מהאוכלוסיה יהיו עם הקף ראש כזה זה גם אומר שזה הקף ראש נמוך ו שדרושה בדיקה מכוונת למח ומעקב עד לסוף ההריון כמובן גם ייעוץ גנטי בקשר לדקור מי שפיר בהמשך

21/03/2020 | 17:15 | מאת: מור

תודה רבה על התתיחסות והמענה המהיר התוצאה היא מאולטרסאונד מכוון של המוח המוחון הקטן נמצא באחוזון 5 אך המבנה שלו תקין גודל 28.9 מילימטר וביקשו שאחזור על הבדיה בעוד 4 שבועות

21/03/2020 | 17:20 | מאת: מור

שכתי לציין פרט חשוב נמצאת בשבוע 27.5 לפי ווסת ולפי אולטרסאונד ראשון 26.5

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר