2 מוקד אקוגני בחדרים ימין ושמאל

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

26/09/2018 | 13:59 | מאת: מירא1

הי דר לפני יומיים עשיתי בדיקת סקירת מערכות מוקדמת .הבדיקה בכללי הייתה בסדר .אבל נצפו 2 נקודות אקוגני חדר ימין וחדר שמאל שקיפות + בדיקת דם תקינות הרופאה שלחה אותי לאקו לב עוברי . האם זה מעיד על תסמונת דאון תודה

הממצאים הללו מהווים עלייה קלה בסכון לתסמונת דאון אבל בוודאי שאין זה מעיד על בעייה כרומוזומלית. אם האקו לה יהיה תקין את יכולה להיות הרבה פחות מודאגת

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר