שקיפות עורפית ובדיקת דם

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

23/05/2018 | 23:36 | מאת: איה

בת 41 הריון שבוע 12 אחרי טיפול ivf עקב ספירה נמוכה אמא לבן 11 שהשגנו אחרי הזרעה, הריון תקין ולידה טבעית, התוצאות של הבדיקת דם לא נראות לי אופטימליות ואין לי יכולת כספית לבצע את הבדיקת דם לאיתור פגמים כרומוזומליים ומפחדת מבדיקת מי שפיר, הרופא התרשם לטובה כשביצע שקיפות אתה ממליץ להמתין לסקירה...בכל מקרה אני נגד הפלות...תודה מראש

עדיין מוקדם מדי לענות לשאלתך. את צריכה לבצע סקירה מוקדמת טובה כולל אקו לב עובר ורק לאחריה אפשר יהיה לדון בשאלת בצוע או אי בצוע דקור מי שפיר. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר