עברתי ניתוח סרטן שד משמר הייתי בדרגה 1

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

02/11/2015 | 18:40 | מאת: וייסמן שושנה

כאבים חזקים וכן בצקת שמפריעה מאד כיצד ניתן לעזור לי

שלום שושנה, אשמח לקבל מעט יותר פרטים בהודעה חוזרת - מתי היה הניתוח? האם הבצקת בשד או ביד? האם עברת טיפולי קרינה? בברכה, ד"ר פקר - ניר

03/11/2015 | 00:45 | מאת: וייסמן שושנה

עברתי ניתוח סרטן משמר הייתי בדרגה 1 המשך לתגובתך דוקטור עברתי הניתוח ב20 לאוקטובר בבית חולים אסותה הבצקת מתחת לבית השחי ועוברת בהדרגה ליד הבצקת גם בשד השד בגודל של 1 וחצי מגודלו המקורי הכאב בלתי ניסבל אני צורכת לפחות 30 כדורים ליום להפחתת הכאב כעת ללא הצלחה ..ידוע לי שבמקרים מסויימים ניתן לשאוב וזה אולי כרוך בחשש זהום אבל איני רואה ברירה כי יש לי מין כדור מתחת לבית השחי והוא הולך וגדל ניראה שהבצקת אינה נספגת כלל .כמו כן אני מרגישה מידי פעם כאבים ביד וברג לא יודעת אם זה קשור אני סובלת סבל בל יתואר מה לעשות עשיתי הנתוח באמצעות שירותי מושלם פלטיניום עדיין לא הופנתי לאונקולוג מחכה לתשובה של הביאופסיה של הניתוח אודה מאד על תשובתך אני סובלת מאד מאד

03/11/2015 | 00:50 | מאת: וייסמן שושנה

עברתי ניתוח סרטן משמר הייתי בדרגה 1 המשך לתגובתך דוקטור עברתי הניתוח ב20 לאוקטובר בבית חולים אסותה הבצקת מתחת לבית השחי ועוברת בהדרגה ליד הבצקת גם בשד השד בגודל של 1 וחצי מגודלו המקורי הכאב בלתי ניסבל אני צורכת לפחות 30 כדורים ליום להפחתת הכאב כעת ללא הצלחה ..ידוע לי שבמקרים מסויימים ניתן לשאוב וזה אולי כרוך בחשש זהום אבל איני רואה ברירה כי יש לי מין כדור מתחת לבית השחי והוא הולך וגדל ניראה שהבצקת אינה נספגת כלל .כמו כן אני מרגישה מידי פעם כאבים ביד וברג לא יודעת אם זה קשור אני סובלת סבל בל יתואר מה לעשות עשיתי הנתוח באמצעות שירותי מושלם פלטיניום עדיין לא הופנתי לאונקולוג מחכה לתשובה של הביאופסיה של הניתוח אודה מאד על תשובתך אני סובלת מאד מאד

מנהל פורום כירורגיית שד