דקירות בשד לאחר 3 חודשים מניתוח כריתת פיברוראדנומה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

03/09/2017 | 20:53 | מאת: אורטל

ערב טוב, לפני שלושה חודשים עברתי כריתת גוש בגודל 4 סמ , פיברואדנומה.אני מרגישה דקירות בשד וכאביםוכן צריבה , תחושה שהייתה לי לאחר הניתוח.האם זה הגיוני? האם עליי ללכת להיבדק?תודה מראש

היי אורטל, מדובר בתופעה שכיחה בהחלט. אין סיבה לדאגה. אם הכאבים מחמירים או שאינם חולפים כדאי לפנות למנתח. מומלץ לחזור על אולטרסאונד לשד בעוד מספר חודשים. על מנת להקל על התחושה מומלץ להיות עם גוזיה / חזית ספורט ביום ובליל, כך השד מקובע ופחות רגיש בריאות שלמה

מנהל פורום כירורגיית שד