קוצר ראיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/07/2003 | 16:18 | מאת: טלי

בתי בת השמונה קצרת ראיה מגיל צעיר מאד מס המשקפיים שלה היום - 10 הבעיה שמחוץ לבית היא מסרבת להרכיבם מחשש לתגובות הילדים איך ניתן לשכנע אותה להרכיבם כל הזמן האם היא מסוגלת לתפקד ולראות ללא משקפיים אני רואה איך היא מתאמצת לראות בברכה טלי.

15/07/2003 | 20:28 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לטלי שלום, בעיה קשה, יש ילדים עם קוצר ראיה גבוה המסרבים להרכיב משקפיים. הראיה למרחק הביניים ולרחוק עם 10.0- היא באמת ירודה ביותר. האם ניסית (אני בטוח שכן, שואל רק ליתר בטחון) לקחת אותה לחנות ושתבחר איזו מסגרת שמתחשק לה? מה היא עושה בבית הספר? (תלמידה טובה?) עדשות מגע זו בהחלט אפשרות טובה, לפחות כאשר נמצאת מחוץ לבית.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה