קוצר ראיה אצל ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/06/2003 | 16:22 | מאת: ש.ת.

בני בן 7 וסובל מקוצר ראיה (4 + צילינדר). לאחרונה ניגשנו איתו לבדיקת ראיה לצורך קניית משקפים אך במשך כל הבדיקה עינייו דמעו והאופטימטריסט אמר שזה מאוד משונה והוא לא מצליח להגיע לשלמות ולא מוכן לקחת אחריות. מה יכולה להיות הבעיה

24/06/2003 | 22:07 | מאת: ד"ר דורון נוימן

אין קשר בין דמעת ובין קביעת שגיאת התשבורת (=המספר) של העין. גשי לרופא עיניים ילדים שיכול לבדוק את הילד גם עם טיפות הרחבה (ואז אנו פחות תלויים בתשובות של הילד לקביעת המספר המדוייק).

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה