צניחת עפעף

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/05/2003 | 23:10 | מאת: קויב

לרופא שלום. רציתי להתייעץ איתך בנושא בעיית עיניים (למרות שהפורום עוסק בעיניים של ילדים אבל בכל זאת רציתי גם את דעתך מכיוון שהינך גם רופא עיניים) סבתי (בת 65 ) סובלת מצניחת עפעף עין ימין (היא עברה בדיקת רופא עיניים ובדיקה במכון מור שהראתה שיש פגיעה בשדה ראייה). היא הופנתה לרופא עינים / פלסטיקאי.הדבר לא כל כך ברור לי ורציתי לדעת איזה רופא בדיוק מתעסק בנושא ועושה תיקון - רופא עינים או שמדובר בפלסטיקאי שמתתמחה בבעיות עינים? כמו כן, איפה מתבצע תיקון כזה?מהו סדר גודל העלות של ניתוח כזה - האם ישנה השתתפות של קופ"ח במקרה כזה (חלקית או מלאה). אודה מאוד אם תוכל לתת לי שם של רופא טוב באזור ת"א שעובד בקופ"ח כללית ומתמחה בבעיות מסוג אלה, כדי שאוכל לפנות אליו. המון תודה רבה וכל טוב!!

21/05/2003 | 08:33 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לתת ההתמחות העוסקת בתחום זה קוראים אוקולופלסטיקה. תוכל לברר בכל מחלקת עיניים מי הרופא שהתמחה בתחום זה ועוסק בו כנושא עיקרי.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה