בעיית עיניים לתינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/03/2003 | 18:02 | מאת: INBAL

שלום בני בן שלושה חודשים. נראה כאילו עין אחת קטנה יותר מהשניה מכיוון שהעפעף שלה ירוד יותר מהשני. האם יש מה לעשות בגיל כזה? חשוב לציין שהבעיה אינה בכל שעות היממה. תודה רבה.

27/03/2003 | 12:45 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לענבל שלום, מה שאת מתארת נשמע כמו צניחת עפעף מולדת. לא אופייני שאת רואה הבדלים במשך היום. האם יכול להיות שמידת הצניחה משתנה כאשר לועס או מפעיל את שרירי הפה?

27/03/2003 | 12:53 | מאת: INBAL

שלום. 1. העפעף אכן נראה "ירוד" יותר מהשני. יש הבדל כאשר אוכל ומפעיל את שרירי הפה, אך גם סתם כאשר מסתכל או משחק. 2. במידה וזו התופעה שציינת- מה הפתרונות והאם יש מה לעשות בגיל כזה? תודה רבה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה