מחלות עיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/03/2003 | 13:52 | מאת: אוהד

לאבי יש: optic atrophy partial- 1 funfus flavimaculatus- 2 מהם מחלות אלו? אמרו לאבי שאלה מחלות תורשתיות , ושעל כל בני הבית להיבדק, האם זה נכון? ואיזה בדיקות לעשות? בתודה רבה מראש אוהד

16/03/2003 | 19:08 | מאת: ד"ר דורון נוימן

אלו מחלות של עצב הראיה והרשתית. יכולה להיות תורשה, ויש מקום לבדיקת עיניים. לפי הממצאים יחליט רופא העינים אם יש צורך בבדיקה מעמיקה יותר, במקרה זה ERG, שזו בדיקה לתפקוד החשמלי של הרשתית.

16/03/2003 | 23:35 | מאת: אוהד

האם בדיקת עיניים סטנדרטית מספיקה עכשיו אני מתכוון לבדיקה שהרופא מסתכל לי בתוך העין עם המכשיר הזה............................

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה