משהו בעין...

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

25/07/2005 | 20:01 | מאת: היפוכונדר

שלום לכם דוקטורס...לא ידוע אם זה הפורום הנכון אבל לא ראיתי משהו אחר שקשור לעיינים אז הגעתי לכאן... אני משתמש בטפול כבר 5 חודשים של רואקיוטן.... ב שבוע באחרון יש לי אדום בעין....כמו נימים שפתאום התפשטו לי בעין ואני חושש שזה יפגע לי בראיה למרות שאני לא חש בשום כאב או גירוד..אני שם סטילה כי נראה לי הכי נכון ויש לי תור רק ב 2.8. לרופא עיינים אבל אני עדייןם חושש... מישהו יכול להרגיע אותי בבקשה והאם יש קשר לרואקיוטן?

26/07/2005 | 10:43 | מאת: ד"ר דורון נוימן

יכול להיות קשר. יש מקום לבדיקה על ידי רופא עיניים עם דגש מיוחד ליובש משני לראוקוטן. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה